Skip to content

SNUFFELHONK ODIJK

Het Snuffelhonk in de Meent in Odijk is voor velen een uitgelezen cadeau-, boeken- en platenwinkel.

Al het werk in Het Snuffelhonk wordt gedaan door vrijwilligers. De groep hardwerkende vrijwilligers is enthousiast en bijzonder trouw.

Het Snuffelhonk is op zoek nar nieuwe vrijwilligerscollega’s die de handen uit de mouwen willen steken, tijd over hebben, hergebruik van goederen willen stimuleren, in een leuke groep samen willen werken en klantvriendelijk zijn.

Vrijwilligers kunnen zich in de winkel melden.

 

KRINGLOOP NOGGES WIJK BIJ DUURSTEDE

De Kringloopwinkel Nogges aan de Steenstraat in Wijk bij Duurstede verkoopt niet alleen spullen voor hergebruik, maar heeft ook een kleermaker en een kapper voorhanden.

Om al het werk voor het goede doel te kunnen bolwerken zijn er mensen nodig die zich komen inzetten. De winkel aan de Steenstraat wordt druk bezocht en ook op de binnenplaats is het een drukte van belang. Als u een ochtend of middag wat tijd over heeft, kom dan langs en informeer naar de mogelijkheden.

 

CREAMIDDAG WIJK BIJ DUURSTEDE

Nieuwe vrijwilligers zijn ook van harte welkom bij de Welfare middag van het Rode Kruis een begrip in Wijk bij Duurstede. Dankzij de inzet van een club vrijwilligers komen elke dinsdagmiddag inwoners gezellig bij elkaar om te handwerken, of spelletjes te doen. Het Rode Kruis stopt met het ondersteunen van de vrijwilligers, maar onder de pet van Stichting Binding gaan ze gewoon door: de Welfare wordt de Creamiddag.

De Creamiddag is elke dinsdagmiddag vanaf 13.30 uur in het EE Gasthuis, Gansfortsstraat 4, in de Willem van Abcoudezalen. Iedereen die wil meedoen kan gerust eens binnen komen lopen. Nieuwe vrijwilligers zijn welkom voor het klaarzetten van de zalen, of het meedenken en meedoen bij het opzetten van creatieve activiteiten.

Back To Top
Zoeken