Skip to content

Iedere stoet voor het afscheid is anders. We kunnen deze geheel naar wens voor u samenstellen. Auto’s in verschillende uitvoeringen, maar ook bijvoorbeeld een rouwbus voor grote gezelschappen. Een klassieke koets, fietsen of motoren behoren ook tot de mogelijkheden. Ideeën zijn er genoeg. Bij de organisatie en regie zijn we u graag van dienst.

Persoonlijke invulling van rouwvervoer

Was de overledene een fan van oldtimers? Of van een specifiek automerk of model? Wat is dan mooier dan een echte klassieker of de ultieme droomauto voor de laatste rit! Of zijn rouwwagens of een koets met paarden misschien een betere keuze? We werken samen met stoeterijen die beschikken over prachtige rijtuigen. Ook bijzondere (volg)auto’s en een bloemenkoets of -wagen behoren tot de mogelijkheden.

Stijlvol in ieder detail. Zo zien wij het rouwvervoer voor ons. Of het nu een motorzijspan is, of een fiets met een speciale aanhanger. Maar er is nog meer te kiezen op de weg naar de plaats van het laatste afscheid.

Hoe wordt het huis verlaten? Wie begeleiden de overledene? Wordt er nog een speciale route gereden? Wat gebeurt er bij aankomst bij de kerk, het crematorium of de begraafplaats?

Ons doel is het om de wens van de nabestaanden te realiseren.

Klik hier voor contact als u meer informatie wilt over het verzorgen van rouwvervoer.

Back To Top
Zoeken