Skip to content

Uw persoonlijk afscheid, financieel inzicht en zekerheid
U heeft, waar en hoe verzekerd, altijd keuzevrijheid in de uitvaartdienstverlener. Dus ook als u bij een grote verzekeraar / uitvaartcorporatie bent aangesloten. U kunt zeker bij ons terecht!
Het is belangrijk dat u weet welk bedrag de verzekering vergoedt. De gemiddelde uitvaartverzekering dekt een groot deel van de basisuitvaart. Dit bedrag is gebaseerd op de gemiddelde kosten van een uitvaart. De extra’s komen meestal voor eigen rekening.

De uitvaart, betaalbaar en verzorgd
U kunt bij ons de uitvaart perfect afstemmen, regelen en bekostigen.

Wij bieden u
Veel keuze en optimale vrijheid
Deskundig advies, geen onaangename verrassingen
Maatwerk en flexibiliteit
Partner en kinderen betrekken bij de beslissingen

Het is goed om over de uitvaart na te denken
Als u vooraf uw uitvaartwensen bij ons vastlegt, kunt u goed overzien om welke kosten het gaat. Uw familie weet dan ook hoe u de uitvaart vorm en inhoud wilt geven. En, uw nabestaanden worden in een tijd van intens verdriet niet met financiële tegenvallers of geldzorgen geconfronteerd.

Klik HIER voor het vastleggen van uw wensen. Of neem contact met ons. Wij informeren u graag hoe de uitvaart bekostigd kan worden. Wij kunnen ook samen met ons u uw huidige polissen doornemen. Dit is geheel vrijblijvend en er zijn géén kosten aan verbonden.

Bel (030) 656 31 62 (dag en nacht bereikbaar) of klik hier voor het contactformulier.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Klik dan verder.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over de kosten van de uitvaart, vooruitbetaling, sparen of verzekeren of ons Voorzorg lidmaatschap met diverse voordelen – zonder verplichtingen.

Back To Top
Zoeken