Skip to content

Zorg en aandacht voor de uitvaart

miltenburg-uitvaartverzorging-teamfoto-2023Met een klein en hecht team bieden wij u een passend afscheid van uw dierbare. We leveren maatwerk in persoonlijke sfeer. Voor iedereen, al dan niet verzekerd en voor iedere portemonnee. Wij werken op een toegankelijke en betrokken manier en staan voor een prettig, huiselijk gevoel, met oog voor detail, en zicht op kosten.

Het gaat ons om een uitvaart die recht doet aan het leven

Miltenburg Uitvaartverzorging is al meer dan 20 jaar een begrip in Odijk en verre omtrek. We werken in de driehoek Wijk bij Duurstede, Houten en Zeist. Het lokaal werken is een bewuste keuze om echt nabij te kunnen zijn. Ons ervaren team is hecht en betrokken en staat altijd voor een passende aanpak. Uw wensen staan daarbij voorop.

Onze medewerkers zijn bekend in alle werkzaamheden van de uitvaart. Ze maken de rouwcirculaires, verzorgen de overledene en organiseren het afscheid tot in detail. U heeft doorgaans één contactpersoon waarmee u alles kunt bespreken. En, die u bijstaat in de aanloop naar het afscheid.

Maatschappelijk betrokken

Miltenburg Uitvaartverzorging is betrokken bij de regio. We zetten ons dan ook in voor lokale initiatieven en geven graag meer informatie en voorlichting over uitvaarten. Ook werken we nauw samen met organisaties in de omgeving. Locatiebedrijven, vervoerders, bloemisten, de makers van reportages en gedenkmonumenten.

Klik hier om kennis te maken met onze medewerkers.

Back To Top
Zoeken