Skip to content

De kosten van een uitvaart kunnen behoorlijk oplopen. Door de invulling van de uitvaart goed af te stemmen, weet u waar u aan toe bent. Voorkom met een vooruitbetaling dat uw nabestaanden voor problemen komen te staan voor de bekostiging van de uitvaart.

Uw uitvaart alvast financieel regelen
U kunt bij ons een storting onderbrengen in de speciaal daarvoor opgerichte Stichting Vooruitbetaalde Uitvaarten Van Vuure cs. U betaalt in een aantal stappen, of legt eenmalig een groter bedrag in. Deze gelden zijn uitsluitend bestemd voor de uitvaart. Zo zet u daadwerkelijk geld opzij. Op uw storting ontvangt u indien mogelijk elk jaar rente, deze zal nooit onder de 0% gaan. In het begin van elk jaar krijgt u een overzicht van het opgebouwde bedrag.

Vooruitbetaalde uitvaart
Geen gezondheidsverklaring nodig
Geen maximum leeftijd
Ontzorgen van uw nabestaanden
Voldoende financiële middelen om uw uitvaart naar wens in te vullen
Jaarlijks rente boven 0%

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Bel (030) 656 31 62 (dag en nacht bereikbaar) of klik hier voor het contactformulier.

In alle gevallen is het verstandig om uw persoonlijke uitvaartwensen vast te leggen. Onze uitvaartbegeleiders, geven u graag meer informatie. Wilt u meer weten over de financiële mogelijkheden?

Klik HIER voor het vastleggen van uw wensen. Of neem contact met ons op. Onze uitvaartbegeleiders informeren u graag hoe de uitvaart bekostigd kan worden. Wij kunnen ook samen met u uw huidige polissen doornemen. Dit is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. 

Bel (030) 656 31 62 (dag en nacht bereikbaar) of klik HIER voor het contactformulier.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over sparen of verzekeren of ons Voorzorg lidmaatschap met diverse voordelen – zonder verplichtingen.

Back To Top
Zoeken