Skip to content

Miltenburg Uitvaartverzorging staat voor een stijlvol uitgevoerde uitvaart tegen een vastgesteld en billijk tarief. Wij verzorgen al vele jaren de uitvaarten van de deelnemers naar volle tevredenheid. Ook u kunt zich inschrijven bij Miltenburg Uitvaarverzorging voor Voorzorg Lidmaatschap. De kosten bestaan uit een éénmalige storting van slechts € 15,00. Als Miltenburg Uitvaartverzorging de uitvaart mag verzorgen wordt een korting van € 150,00 gegeven op de eindfactuur. 

Deze korting geldt voor de deelnemer, zijn of haar partner en eventueel inwonende kinderen.
Na overlijden kan het lidmaatschap kosteloos worden overgeschreven op een nabestaande die ook weer van de korting gebruik kan maken.

Inschrijven
Als u zich wilt inschrijven, verzoeken wij u de onderstaande inschrijvingsformulier ingevuld en ondertekend in een envelop op te sturen of af te geven bij:
Miltenburg Uitvaartverzorging / Voorzorg lidmaatschap
Vlierweg 1-B
3991 BA Houten

U ontvangt van ons een bewijs van inschrijving. Bewaar deze bij uw belangrijke papieren en eventuele polissen. Stel u familieleden op de hoogte van dit lidmaatschap, zodat u de korting niet misloopt.

Wilt u meer weten over het Voorzorg Lidmaatschap? Onze uitvaartbegeleiders geven u graag nadere informatie. Bel (030) 656 31 62 (dag en nacht bereikbaar) of klik hier voor het inschrijfformulier.

Wilt u meer weten over de financiële mogelijkheden?

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over vooruitbetalen of  sparen of verzekeren.

Back To Top
Zoeken