Skip to content
Globaal kostenoverzicht voor een uitvaart

U heeft, waar en hoe verzekerd, altijd keuzevrijheid in de uitvaartdienstverlener. Dus ook als u bij een grote verzekeraar / uitvaartcorporatie bent aangesloten. U kunt zeker bij ons terecht!

Het is belangrijk dat u weet welk bedrag de verzekering vergoedt. De gemiddelde uitvaartverzekering dekt een groot deel van de basisuitvaart. Dit bedrag is gebaseerd op de gemiddelde kosten van een uitvaart. De extra’s komen meestal voor eigen rekening.

De uitvaart, betaalbaar en verzorgd
U kunt bij ons de uitvaart perfect afstemmen, regelen en bekostigen.

Wij bieden u
Veel keuze en optimale vrijheid
Deskundig advies, geen onaangename verrassingen
Maatwerk en flexibiliteit
Partner en kinderen betrekken bij de beslissingen

Een verzorgde uitvaart kost al gauw duizenden euro’s. Afhankelijk van uw wensen kunt u rekenen op een bedrag tussen de € 6.000,- en € 8.000,- voor een crematie. Bij een begrafenis ligt het bedrag hoger; tussen de € 9.000,- en € 11.000,-. Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van uw wensen (o.a. aantal genodigden, locatie, soorten bloemen) en kan het bedrag daardoor hoger of lager zijn.

Het financieel goed regelen van de uitvaart is een belangrijk onderwerp voor velen. Daarom staat ons team kosteloos voor u klaar met praktische informatie. U kunt vooraf ook aangegeven als u een bepaald totaalbedrag in gedachte heeft.

Wij staan u graag terzijde voor antwoorden op uw vragen of voor een vrijblijvende controle van uw polissen en overeenkomsten t.a.v. de uitvaart. Denk daarbij onder meer aan uw huidige uitvaartverzekering. In veel gevallen blijkt deze namelijk niet afdoende te zijn.

Het is goed om over de uitvaart na te denken
Als u vooraf uw uitvaartwensen bij ons vastlegt, kunt u goed overzien om welke kosten het gaat. Uw familie weet dan ook hoe u de uitvaart vorm en inhoud wilt geven. En, uw nabestaanden worden in een tijd van intens verdriet niet met financiële tegenvallers of geldzorgen geconfronteerd.

Klik HIER voor het vastleggen van uw wensen. Of neem contact met ons. Wij informeren u graag hoe de uitvaart bekostigd kan worden. Wij kunnen ook samen met ons u uw huidige polissen doornemen. Dit is geheel vrijblijvend en er zijn géén kosten aan verbonden.

Bel (030) 656 31 62 (dag en nacht bereikbaar) of klik hier voor het contactformulier.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Klik dan verder.

Meer informatie?
Klik hier voor meer informatie over vooruitbetaling, sparen of verzekeren of ons Voorzorg lidmaatschap met diverse voordelen – zonder verplichtingen.

Back To Top
Zoeken