skip to Main Content

Samen met u, in uw tempo, op uw manier. Dat zijn de uitgangspunten voor de benadering van een kinderuitvaart. Wij staan naast u.

Het is goed mogelijk, en steeds vaker gebeurt het, dat de ouders hun kind thuis willen houden tot het laatste afscheid. Ook hierin hebben wij veel ervaring en ik kan er u veel over vertellen.

Voor de kinderuitvaart helpen wij u om aan dit afscheid een eigen, speciaal karakter te geven. Zo houden wij rekening met de vriendjes en vriendinnetjes die tijdens de uitvaart of herdenkingsbijeenkomst aanwezig zullen zijn.

We creëren ruimte voor de kinderen, bijvoorbeeld in een troosthoek met kussens en knuffels. We kunnen ook helpen op school of in de klas. Of de aula of kerk een speciale invulling geven. Hierbij zijn de bijdragen van nabestaanden, klein of groot, vanzelfsprekend: een gedicht, kinderliedjes, tekeningen, afscheidsbriefjes.

Neem voor meer informatie over onze begeleiding gerust contact met ons op. Bel (030) 656 31 62 (dag en nacht bereikbaar) of klik HIER voor contact.


Miltenburg Uitvaartverzorging biedt uitvaartbegeleiding in midden Nederland.

Back To Top
Zoeken