Skip to content

De nieuwe Recreatiekaart van de Kromme Rijnstreek is weer verkrijgbaar. In de Recreatiekaart is in een landkaart weergegeven een keur aan recreatietips, voorzien van adressen en openingstijden.

Daarnaast geeft de kaart informatie over wandelroutes (Klompenpaden), fietsroutes en kanoroutes en geeft het een overzicht van alle Fietsknooppunten en Rustpunten in onze regio.

De Recreatiekaart is gratis verkrijgbaar voor toeristen bij alle VVV informatiebalies, bij de recreatiebedrijven en bij veel horeca bedrijven alle deelnemers op de kaart en de VVV informatiestreken in het Kromme Rijngebied. Met de Recreatiekaart hoopt VVV Kromme Rijnstreek een goed zicht te geven op al het leuks en moois de streek te bieden heeft.

Op de mooiste plekken in het landschap liggen prachtige Kastelen, landgoederen en gaarden. Bij sommige kun je een kijkje binnen nemen, of buiten in de mooie tuinen en parken in Engelse landschapsstijl. Ook de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie zijn een bezoek waard.

Al in de Romeinse tijd was de streek al ‘het buiten van Utrecht’.

Miltenburg Uitvaartverzorging werkt in het Kromme Rijngebied, onder meer in Bunnik, Cabauw, Cothen, De Bilt, De Meern, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, ’t Goy, Harmelen, Houten, IJsselstein, Langbroek, Maarssen, Nieuwegein, Odijk, Schalkwijk, Tull en ‘t Waal, Utrecht, Vleuten, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Woerden, Zeist.

Klik hier voor de contactgegevens van Miltenburg Uitvaartverzorging.

 

 

 

 

 

 

 

 

VVV kantoor Wijk bij Duurstede

Back To Top
Zoeken