Skip to content

De herinneringsboom, een duurzaam symbool

Door een herinneringsboom te planten, ontstaat er een bijzonder monument voor een dierbare. De gedenkboom groeit ieder jaar en vormt zo een tastbare herinnering. Een bijzonder eerbetoon voor wie gemist wordt.

Hiermee draagt u tegelijkertijd bij aan het creëren van nieuw bos. Ook dat is van grote waarde. Voor de natuur en voor de volgende generaties.

U kunt zelf, of samen met familie of vrienden, een boom planten. Bijvoorbeeld tijdens de Nationale Boomplantdag – maar dat hoeft natuurlijk niet. Dit kunt u namelijk ook uit handen geven aan Natuurmonumenten: in het najaar worden op de Boomplantdag (jaarlijks, begin november) onder meer zomereiken, kersenbomen, lindes en lijsterbesbomen geplant.

Uiteraard ontvang u als deelnemer een persoonlijk certificaat en een inspirerend boekje van Natuurmonumenten.

Kijk voor meer informatie eens op de website van Natuurmonumenten. Het is ook mogelijk om de aanplant van een boom geschenk te doen. Bijvoorbeeld om iemand na het verlies van een dierbare blijvend te steunen.

Neem voor meer informatie over onze begeleiding gerust contact met ons op. Bel (030) 656 31 62 (dag en nacht bereikbaar) of klik HIER voor contact.


Miltenburg Uitvaartverzorging biedt uitvaartbegeleiding in midden Nederland.

 

Back To Top
Zoeken