skip to Main Content

U bent van harte welkom om onze gedenkavond bij te wonen. Deze vindt plaats op dinsdag 7 februari a.s. in de aula van Crematorium ‘t Lief te Beesd.

Het bijwonen van deze gedenkavond, fysiek of via livestream is op uitnodiging.

Heeft u geen uitnodiging van ons ontvangen, neem dan CONTACT met ons op.

Tijdens deze avond is er ruimte voor herdenken in de vorm van het aansteken van kaarsen en het noemen van de namen van degenen die ons afgelopen jaar zijn ontvallen. We luisteren naar korte verhalen, gedichten en muziek. En na afloop is er tijd om na te praten onder het genot van een drankje.

Persoonlijke invulling
Mocht u wensen hebben aangaande de invulling van deze avond, bijvoorbeeld in de vorm van het voordragen van een door u aangedragen gedicht of het luisteren naar een specifiek muziekstuk, dan horen wij dat graag. We willen de avond zo persoonlijk mogelijk maken. Als er veel inzendingen zijn dan kan het zijn dat we een keuze moeten maken. In het geval uw inzending niet mee genomen kan worden, verneemt u dat bijtijds van ons.

Laat ons weten wie u wilt herdenken, ook als dat meerdere dierbaren zijn. De persoonlijke kaars(en) die wij die avond voor u aansteken kunt u op een later moment bij ons op kantoor ophalen. 

U kunt kiezen hoe u het liefst deze bijeenkomst wilt bijwonen; de avond zal live worden uitgezonden, maar we zouden het ook fijn vinden u persoonlijk te ontmoeten in Beesd. De zaal heeft een maximale capaciteit dus we vernemen ook graag met hoeveel mensen u wenst te komen. We beginnen om 19.30 uur en de bijeenkomst zal ongeveer een uur duren, waarna er nog een drankje kan worden gedronken. Wees welkom!

Mocht u deze bijzondere avond (kosteloos) live of digitaal willen bijwonen, dan kunt u zich vóór dinsdag 24 januari aanmelden.

Team Miltenburg Uitvaartverzorging
Merel, Paul, Aafke, Antoinette, Corinne, Paula en Jeanette
Neem voor nadere inlichtingen CONTACT met ons op.

   Gedenkavond In de stralen van het licht
dinsdag 7 februari aula Crematorium ‘t Lief te Beesd
ontvangst vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur
( r.s.v.p. donderdag 2 februari)

Back To Top
Zoeken