Skip to content

Daan Westerink hield voor Miltenburg Uitvaartverzorging op donderdagavond 6 oktober jl. een lezing over het thema ‘Kracht hervinden na een verlies’. De bijeenkomst vond plaats in Restaurant De Engel in Houten. Daan Westerink is journaliste, trainster, spreekster en rouwdeskundige.

Jaarlijks maken in Nederland ongeveer een miljoen mensen het overlijden van een dierbare mee, scheiden ruim zeventigduizend mensen, verliezen ruim zeshonderdduizend mensen hun baan en krijgen honderdduizenden mensen te horen dat ze kanker, diabetes of een andere ernstige aandoening hebben.

Hoe gaan mensen om met deze enorme tegenslagen? Hoe kunnen zij ondanks het verdriet het leven weer oppakken? Tegen de algemeen heersende overtuiging in, blijkt dat de meeste mensen over de veerkracht beschikken om, met steun en hulp vanuit de eigen omgeving, het verlies te kunnen integreren in hun leven.

Daan Westerink (Wierden, 1968) ging tijdens deze lezing op deze onderwerpen in. En zij beantwoordde vragen van het publiek.

Barbara Laurant van Miltenburg Uitvaartverzorging bedankte Daan Westerink namens alle belangstellenden na afloop van de lezing.

 

miltenburg-uitvaartverzorging-lezing

daan-westerink

Back To Top
Zoeken