Skip to content

“In 1994 ben ik gestart met Miltenburg Uitvaartverzorging. Als vrijwilliger bij de Odijkse katholieke kerk had ik ervaring opgedaan met verzorgen van uitvaartdiensten en nabestaandencontact. Toen ik mijn baan als fysiotherapeut in een verpleeghuis door bezuinigingen kwijtraakte, was een overstap naar de uitvaartzorg een geschikte nieuwe werkvorm.

Samen met mijn vrouw Ans ben ik het bedrijf begonnen en we hebben ons direct gericht op een volledige verzorging van de uitvaart, in eigen beheer. Verzorging van de overledene, het overbrengen van de overledene, de zorg voor drukwerk, het maken van de afspraken met de nabestaanden en het uitvoeren van de begrafenis en/of crematieplechtigheid wordt zoveel mogelijk door ons en onze medewerkers uitgevoerd. Tot op de dag van vandaag.

In Odijk hebben we onze werkruimte ingericht om dag en nacht paraat te zijn om adequate zorg te verlenen. Naast de gebruikelijke werkzaamheden van een uitvaartbegeleider bied ik ook de mogelijkheid om namens de familie de uitvaartplechtigheid te leiden. Dat is vooral van toepassing bij die mensen die geen kerkelijke betrokkenheid bij een uitvaart willen, maar wel graag een afscheidsbijeenkomst houden met een persoonlijk woord namens de nabestaanden. Deze service heb ik altijd geboden en ook medewerkers binnen ons bedrijf kunnen dit verzorgen. Zelf heb ik altijd gezegd: ”We doen heel gewoon ons werk.”, maar uit reacties van nabestaanden is mij wel duidelijk geworden dat onze service bijzonder is. En dat we alles in het werk stellen om persoonlijke wensen in te vullen.

De waardering voor ons werk wordt regelmatig door mensen geuit en de gestage groei van ons bedrijf van 1994 tot nu toe is daar een bewijs van. Voor mij en voor Ans is de persoonlijke inzet voor een goed afscheid altijd het uitgangspunt geweest.

Wij weten dat onze medewerkers in de toekomst ons werk voortzetten, vanuit dezelfde gedachte.”

Back To Top
Zoeken