Skip to content

Op zaterdag 9 en zondag 10 september laat Odijk zien dat ons historisch erfgoed springlevend is en nog altijd intensief wordt gebruikt.

Dat bewijzen ‘t Wapen van Odijk, Hofstede De Beug en het Witte Kerkje, waar wij regelmatig uitvaarten begeleiden en twee opbaarkamers mogen beheren.

Op zaterdag is het Witte Kerkje geopend en kunt u genieten van een mini-expositie van historische gebruiksvoorwerpen uit de lokale archeologie. Er is een deskundige aanwezig die er iets over kan vertellen en vragen beantwoordt. De expositie is van 11.00 tot 17.00 uur te bezichtigen. Tussendoor is er muziek, lokale helden testen en tonen de akoestiek van de Kerk, met heel verschillende stijlen en instrumentaties: gitaar, fluit en orgel. De expositie is ook op zondag nog te bewonderen, van 11.00 tot 17.00 uur. Uiteraard is iedereen welkom om de dienst van 10.00 uur die daar voorafgaat bij te wonen.

Zowel het Witte Kerkje en ’t Wapen van Odijk gebruiken wij regelmatig om het persoonlijk afscheid vorm te geven. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Het Witte Kerkje in Odijk – foto Johanna Muis
Back To Top
Zoeken