Skip to content

Iedereen krijgt wel eens met een uitvaart te maken. In een stroomversnelling van emoties komen er dan veel zaken af op de nabestaanden. Op korte termijn moeten er beslissingen genomen worden – terwijl je hoofd daar juist niet naar staat. Het is fijn om dan op de ondersteuning van de uitvaartverzorger te kunnen rekenen.

Uitvaartverzorger zijn, is een mooi en waardevol beroep. Omdat je mensen tot steun kunt zijn. Door goed te luisteren en vragen te stellen, kun je precies bieden waar de familie behoefte aan heeft. Je geeft de mensen de mogelijkheid hun verhaal te doen. Op een goede manier, dat voel je aan. En dat willen mensen graag. Ze willen dat er naar hen geluisterd wordt. En dat is misschien wel een van de belangrijkste aspecten van het vak. Het is een zorgberoep waar je naar toegroeit, vanuit wat er al in jezelf zit.

Naast de families, hebben we ook goede banden met de thuiszorg en hospices. Daarmee bespreek je vanaf welk punt wij de zorg overnemen in een zo goed mogelijk en geleidelijk verlopend proces. We hebben regelmatig bijeenkomsten met hen. Maar ook met huisartsen bijvoorbeeld. Onze vakgebieden raken elkaar en we zoeken elkaar daarin op.

Met onze ervaring, contacten en kennis van religies, levensovertuigingen en rituelen brengen wij integere mogelijkheden waarmee het laatste afscheid tot uitdrukking komt. Steeds op een eigen, persoonlijke manier. Want geen uitvaart is hetzelfde.

Neem voor meer informatie over onze begeleiding gerust contact met ons op. Bel (030) 656 31 62 dag en nacht bereikbaar) of klik HIER voor contact.


Miltenburg Uitvaartverzorging biedt uitvaartbegeleiding in midden Nederland.

Back To Top
Zoeken