skip to Main Content

Veel Nederlanders hebben een uitvaartverzekering. De ervaring leert echter dat in veel gevallen sprake is van onder- of oververzekering. Als u vooraf uw uitvaartwensen bij ons vastlegt, kunt u exact verzekeren wat later van pas komt. Wij kunnen samen met u eventueel bestaande polissen en overeenkomsten checken.

Inzicht op de uitvaartverzekering
Is deze financieel wel afdoende
Bent u gebonden aan een bepaald pakket
Is de verzekering waardevast
Past de verzekering bij uw wensen / situatie

Een goede verzekering sluit aan bij uw wensen. U kunt samen met ons uw huidige polissen doornemen. Dit is geheel vrijblijvend en er zijn géén kosten aan verbonden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel (030) 656 31 62 (dag en nacht bereikbaar) of klik hier voor het contactformulier.

In alle gevallen is het verstandig om uw persoonlijke uitvaartwensen vast te leggen. Klik HIER voor meer informatie.

logo-voorzorgDe Stichting Voorzorg zet zich in voor het garanderen van een stijlvol uitgevoerde uitvaart tegen een vastgesteld en billijk tarief. De Stichting Voorzorg heeft daarvoor een overeenkomst met Miltenburg Uitvaartverzorging, die al vele jaren de uitvaarten van de deelnemers naar volle tevredenheid verzorgt.
U kunt deelnemer worden van de Stichting Voorzorg, wat te beschouwen is als een lidmaatschap bij Miltenburg Uitvaartverzorging. De kosten van het deelnemerschap, voor het hele gezin, bestaan uit een éénmalige storting van slechts € 11,50.

Wanneer Miltenburg Uitvaartverzorging bij overlijden de uitvaart mag verzorgen, wordt er een korting gegeven, deze is momenteel € 125,-. Dit geldt voor de deelnemer, zijn of haar partner en eventuele inwonende kinderen. Na overlijden kan het deelnemerschap kosteloos worden overgeschreven op een nabestaande die ook weer van de korting gebruik kan maken.

Als u zich als deelnemer wilt aanmelden, verzoeken wij u de aanmeldingskaart ingevuld en ondertekend op te sturen in een envelop (postzegel niet nodig) aan: Stichting Voorzorg, Antwoordnummer 171, 1200 VB Hilversum.

Download hier de aanmeldingskaart.

Wilt u meer weten over het Service lidmaatschap?
Bel (030) 656 31 62 (dag en nacht bereikbaar) of klik hier voor het contactformulier.
In alle gevallen is het verstandig om uw persoonlijke uitvaartwensen vast te leggen. Klik HIER voor meer informatie.

Back To Top
Zoeken