skip to Main Content

 

In deze tijd van het coronavirus zijn veel zaken anders dan voorheen. Om u steun te bieden, hebben wij in een leidraad omschreven hoe u momenteel het beste een uitvaart kunt organiseren.

Deze leidraad geldt indien uw dierbare niet aan het coronavirus is overleden. Als uw dierbare aan het coronavirus is overleden dan geldt een andere werkwijze. Uiteraard informeren en begeleiden wij u zo goed mogelijk. Neem CONTACT met ons op.

In deze leidraad hebben wij rekening gehouden met de landelijke maatregelen van de BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen) en het RIVM. Want uiteraard leveren ook wij onze bijdrage in tijden van corona.

De landelijke maatregelen vragen om een andere werkwijze, desondanks begeleiden wij u met net zoveel zorg en persoonlijke aandacht als anders.

Ook nu zorgen wij ervoor dat u zorgvuldig keuzes kunt maken en dat het afscheid en de uitvaart een persoonlijke invulling krijgen. Hierbij begeleiden wij u en geven u suggesties. Wij bieden u alle ruimte om zelf mee te werken om het persoonlijk afscheid vorm en inhoud te geven. Wij nemen de tijd voor beslissingen en emoties en hebben daarbij aandacht voor alle betrokkenen.

Klik HIER voor de leidraad.

Neem voor meer informatie CONTACT met ons op.

Back To Top
Zoeken